Maria’nın Bahçesi Restaurant / Etiler


MARİA’NIN BAHÇESİ.

Ege’yi teneffüs ettiren özel lezzetleri, romantik ortamı ve kaliteli hizmet anlayışıyla Maria’nın Bahçesi “Gecce 2011 En İyi Boğaz Anadolu Mekânı Ödülü”ne layık görüldü. 
Şehrin karmaşasından insanı uzaklaştırıp sükunete davet eden romantik konumu, Maria Ekmekçioğlu ile ailesinin hazırladığı özel Ege lezzetleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla Maria’nın Bahçesi, “2011 Gecce En İyi Boğaz Anadolu Mekânı Ödülü”nün de haklı sahibi oldu.
İnsana, ev sıcaklığını hissettiren rahat ortamıyla da gönülleri fetheden Maria’nın Bahçesi’ni, Gecce Ailesi olarak kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz. 
***
Temelleri Selanik’teki kafeteryasına dayanan, 2004 yılında İstanbul’un Etiler semtinde 20 masalık bahçe konseptiyle şef Maria Ekmekçioğlu ve Haşmet Türközü yönetiminde açılan mekan, 2006 yılından bu yana Küçükyalı Sahilyolu’nda tüm balık severlerle buluşuyor.
2008’de Alaçatı’da Maria’nın Bahçesi Alaçatı restaurantlarını açan çift, 2010 da Port Alaçatı’da Porto Maria ismindeki Restaurantını açtı. Restaurant’ın menüsü Maria Ekmekçioğlu ve Haşmet Türközü tarafından hazırlandı. Baş aşçılığını ise, aşçılık eğitimini Yunanistan’da tamamlayan Maria Ekmekçioğlu’nun oğlu Pascal Afthonisdis yapıyor.
Maria’nın Bahçesi Restaurant, özel balık ve deniz ürünleri menüleri ile keyifli lezzetleri bir arada sunan menüsünde, ender bulunan deniz canlılarının dünya mutfakları ve Ege otlarıyla sunumu yer alıyor.
Şef Maria Ekmekçioğlu ve Haşmet Türközü yönetimindeki restaurant, Maria’nın Bahçesi Uluslararası Gastronomi Klübü, Chaîne des Rôtisseurs ve Mutfak Dostları Derneği üyesidir.
Küçükyalı ve Alaçatı sakinlerinin ve ziyaretçilerinin keyifle buluştukları gurme lezzetlerin, deniz ürünleri ve ege zeytinyağlıları eşliğinde devam ettiği mekânda, lezzetli menü sunumları devam ediyor.
….
Mutlaka gidilmesi ve lezzetlerinin tadılması gereken bir yer diyorum. 🙂
Sevgiler.
Ucnoktaaforizma

Bu slayt gösterisi için JavaScript gerekir.

./ http://www.gecce.com/restoran/marianin-bahcesi_2381

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın

Adelina Sfishta

Okuyanlar Özgür Olmalı

Evrim Teorisi Online

Evrim hakkında herşey...

Virginia Woolf

Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostları sadece onun başlığını okuyabilir.

ODILA BLOGGER by OAS

Turkish Geeks on Life & Politics...

YAŞAMAK ŞAKAYA GELMEZ

Facebook adreslerimiz: http://www.facebook.com/ata.fecob - http://www.facebook.com/pages/fvco/107464239362228

Komeleya Çand û Integrasyon a Kurd Luzern

Kürdischer Kultur und Integrationsverein Luzern/Mythenstrasse7,6003 Luzern

eren@home ~ $

Açık Kaynak, Linux, Programlama Dilleri, Amatör Telsizcilik gibi konular üzerine düşünceler

Ata FE COB

"En büyük yenilgimiz, bir alternatif fikrini kaybetmiş olmamızdır." ___Michael Lebowitz

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

CHP SULTANGAZİ

"Direnme gücü, dünya “evet” sözcüğünü duymak istediğinde 'HAYIR' diyebilme yetisidi" E. Fromm. ________“12 Eylül’de ‘HAYIR’ oyu vererek tokat atın, okyanus ötesinden de duyulsun” KILIÇDAROĞLU