Le Pecheur… Tarabya Balıkçısı…


Le Pecheur Balık Restaurant…
Le Pecheur, denizin hemen üzerindeki konumu, şık dekarasyonu ve özel yemekleriyle Tarabya’nın en ihtişamlı balıkçılarından. Dev bir terası olan bu dev restaurant Tempura karides,  zarzuella,  paella, dil menüer,  Levrek Boğaziçi,  moules marinieres,  karides fondü ve fener kavurmada iddialı olup fiyatlar çok ucuz değil ancak bence değer diyorum…
Dier taraftan Le Pecheur  Kentin Avrupa yakasında, Hava Alanına 40 dakika mesafede, boğazın en güzel koylarından biri olan Tarabya’da, deniz üzerine inşa edilmiş tek restaurant.  Sıcak İstanbul akşamlarında denizden esen ılık bir meltemle karşılıyoruz sizleri. 800 kişilik, eşsiz ve muhteşem salonumuzda, seçkin mufağımızın eşsiz tadlarını, zengin içki seçeneklerini benzersiz hizmet anlayışıyla sunuyor bizlere.
Dahası… denizin doğal müziği, ayışığı ve yakamozlar daha bir tadlandıracakürünlerimizi. Sizi lezzetin doruklarına çıkaracak Le Pecheur’da geçirdiğiniz anları unutulmaz kılacak nedenlerden birkaçı…
Kapalı mekanda 400, açık mekanda 800 kişilik kapasitesiyle Le Pecheur Restaurant 10.00-14.00 saatleri arasında düzenlediği brunch ile Boğaz’ın en güzel koylarından Tarabya’da, zengin bir mönü ve kaliteli bir servisle Pazar gününüzü renklendiriyor.
26 yıldır Tarabya koyunda hizmet veren Le Pecheur Restaurant’ın kendine has lezzetleri arasında; levrek boğaziçi, fener kavurma, tereyağında mantarlı karides, balık böreği, balık köftesi, zarzuella ve paella bulunuyor.
Yaz aylarında, özel plajı Sanella Beach Club ile birlikte deniz keyfini bir başka yaşatan Le Pecheur Restaurant, konuklarını her gün 12.00-24.00 saatleri arasında ağırlıyor.
 
Pazar Günü Açık Büfe Kahvaltı Keyfi…
İstanbul’da enfes bir pazar gününde kahvaltı keyfi yaşamak isterseniz Le Pecheur doğru adres. Pazar günleri sabah 9:30-14:00 saatleri arasında brunch keyfinde 70 çeşit kahvaltı çeşidi, sıcak soğuk içecekler ve portakal suyunun dahil olduğu açık büfe brunch sadece 30 TL.
Mutfak Tipi : Balık
İletişim
Adres :  Yeniköy Caddesi No:80 Tarabya Sarıyer / İstanbul
Tel : 0212 262 00 20
Fax : 0212 262 40 05
Saygıyla / Ucnokta…
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın

Adelina Sfishta

Okuyanlar Özgür Olmalı

Evrim Teorisi Online

Evrim hakkında herşey...

Virginia Woolf

Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostları sadece onun başlığını okuyabilir.

ODILA BLOGGER by OAS

Turkish Geeks on Life & Politics...

YAŞAMAK ŞAKAYA GELMEZ

Facebook adreslerimiz: http://www.facebook.com/ata.fecob - http://www.facebook.com/pages/fvco/107464239362228

Komeleya Çand û Integrasyon a Kurd Luzern

Kürdischer Kultur und Integrationsverein Luzern/Mythenstrasse7,6003 Luzern

eren@home ~ $

Açık Kaynak, Linux, Programlama Dilleri, Amatör Telsizcilik gibi konular üzerine düşünceler

Ata FE COB

"En büyük yenilgimiz, bir alternatif fikrini kaybetmiş olmamızdır." ___Michael Lebowitz

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

CHP SULTANGAZİ

"Direnme gücü, dünya “evet” sözcüğünü duymak istediğinde 'HAYIR' diyebilme yetisidi" E. Fromm. ________“12 Eylül’de ‘HAYIR’ oyu vererek tokat atın, okyanus ötesinden de duyulsun” KILIÇDAROĞLU