Büyük Oyun…


Kurdistan haritası Her şey açık açık söyleniyor. Yeter ki kulağınızı açık tutun…

Bakın , PKK’nın avukatı, Türkiye’yi ‘insan hakları’ adı altında yerden yere vuran Avrupa Parlamentosu Yeşiller grubu lideri Daniel Cohn Bendit, dün parlamento oturumunda Gazze harekatından beklentilerini açıkladı: ‘AB Türk ordusu ile birlikte Gazze geçiş kapılarını kontrol etsin!’ dedi.
Kim bu Yeşiller? Türkiye’ye en çok saldıran Claudia Roth’u ile Cem Özdemir’i ile Türkiye’de etnik bölme operasyonunda başı çeken, Heinrich Böll adlı Alman vakfı güdümünde bir parti.. Almanya’daki tüm vakıflar gibi Heinrich Böll vakfı da istihbari görevleri olan ve devlet tarafından finanse edilen bir vakıftır. Almanya’daki tüm vakıflar siyasi partilerle bağlantılıdır ve devletin istihbarat örgütünü oluşturan yapılardır. Dolayısıyla herhangi bir partiden bir yetkili öyle durup dururken kafası estiğince bir şeyler söyleyemez. Cohn Bendit de belli bir planın çerçevesinde ‘Türk Askeri Gazze’ye!’ önerisini ortaya atmıştır.

Bugün yol haritası Türkiye jandarmalığında bir ‘Ortadoğu Federasyonu’nu işaret etmekte. Kıbrıs’la Türkiye ve Gazze şeridi arasındaki üçgen ele geçirilirse, en büyük petrol yataklarının denetimi de sağlanmış olur .. Küresel güç, Türkiye’yi AB askısında tutma oyunundan vazgeçti.. AB fiilen yokoluyor.. İkincisi küresel güçlerin Avrupa uzantısı Türkiye’yi ‘Doğu Akdeniz Birliğine’doğru itiyor. Türkiye AB kapısından bıktı. Siyasilere Amerika’nın Ortadoğu liderliği teklifi cazip geliyor. Ayrıca 1 yıl içinde seçim var. Türk halkının yumuşak karnı Filistin , ve soydaşlarımız için yapılacak herhangi bir harekat, Başbakan yardımcısı Hüseyin Çelik’in tanımıyla halkın ‘Gazını alıyor’ ve iyi bir ‘Seçim yatırımı’ oluyor. Hem de hergün kan kaybeden Türk milletine bir baş kaldırma duygusu veriyor..

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın

Adelina Sfishta

Okuyanlar Özgür Olmalı

Evrim Teorisi Online

Evrim hakkında herşey...

Virginia Woolf

Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostları sadece onun başlığını okuyabilir.

ODILA BLOGGER by OAS

Turkish Geeks on Life & Politics...

YAŞAMAK ŞAKAYA GELMEZ

Facebook adreslerimiz: http://www.facebook.com/ata.fecob - http://www.facebook.com/pages/fvco/107464239362228

Komeleya Çand û Integrasyon a Kurd Luzern

Kürdischer Kultur und Integrationsverein Luzern/Mythenstrasse7,6003 Luzern

eren@home ~ $

Açık Kaynak, Linux, Programlama Dilleri, Amatör Telsizcilik gibi konular üzerine düşünceler

Ata FE COB

"En büyük yenilgimiz, bir alternatif fikrini kaybetmiş olmamızdır." ___Michael Lebowitz

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

CHP SULTANGAZİ

"Direnme gücü, dünya “evet” sözcüğünü duymak istediğinde 'HAYIR' diyebilme yetisidi" E. Fromm. ________“12 Eylül’de ‘HAYIR’ oyu vererek tokat atın, okyanus ötesinden de duyulsun” KILIÇDAROĞLU